Aug 03
2013

Dropbox – en velfungerende backup funktion

dropbox_funktionDropbox’s måde at fungere på er enkelt og lige til. Dropbox spejler indhold i Dropbox mappen på din computer ud i din personlige del af skyen. Ændre du blot et komma i en fx en tekst på din computer, så bliver denne ændring øjeblikkelig spejlet ud i skyen’s kopien af teksten (hvis du er på nettet).

Dropbox er dermed en kontinuerlig backup, sikkerhedskopi af det du har i din Dropbox mappe på din computer. Nemt og enkelt.

Dropbox kan desuden bruges som en delt “netværksdisk” ude i skyen, da man på hver enkel computer kan vælge hvilke mapper der deles med skyen på computeren.

grundlaegende_maengdelaere

Hvis fx to personer deler en “netværksdisk” i skyen, så kan A spejle den røde del af skyen og B den gule, mens de begge spejler den grønne del og dermed deler filerne i den grønne del af skyen.

Oven i hatten så er Dropbox tilgængelig på stort set alle plarforme. Fx kan Android telefoner og iPhone’s nemt tilsluttes Dropbox og synkronisere dine billeder til Dropbox mappen Camera Uploads. Et håndgribeligt eksempel på Dropbox’s fleksibilitet og anvendelighed.

This entry was posted in Internet, Support and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.