Aug 13
2014

Surf anonymt med Tor browseren

forsideDu kan downloade min gratis e-bog hos Saxo om hvordan du installerer og bruger Tor browseren til at surfe anonymt på internettet gennem Tor netværket (Tor Network).

Om e-bogen: “Installer og brug Tor browseren til at surfe anonymt på internettet – når det er nødvendigt. Tor (tidligere en forkortelse for The Onion Router) er et stykke gratis software, der muliggør anonymitet på internettet. Tor dirigerer brugerens trafik på internettet gennem et verdens omspændende netværk (Tor Network) bestående af tusindvis af relæer (Tor Relay Node) drevet af frivillige for at skjule brugerens placering eller internetforbrug. Formålet med Tor er at beskytte brugerens privatliv samt brugerens frihed til at kommunikere i fortrolighed med andre.”

This entry was posted in Internet, Netværk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.