Sep 03
2014

Kan du ikke logge på Skype med din computer/tablet?

Da jeg forsøgte at logge på Skype med min computer og Nexus 7 Android tablet fik jeg efter meget, meget lang ventetid følgende fejl:

skype01

skype02

English: Can not connect to Skype. Please check your network settings and try again. Dansk: Du kan ikke logge på i øjeblikket. Kontrollér dine netværksindstillinger, og prøv igen.

Det eneste jeg gjorde for at løse problemet var at skifte fra min YouSee internetforbindelse til en internetforbindelse via min mobiltelefon med TDC abonnement. Ingen ændring af firewall eller opsætning af Skype. Og fejlen opstod på to forskellige platforme samtidig (computer, OS: Linux Mint / Tablet, Android).

Den eneste forskel jeg har kunne finde mellem min YouSee internetforbindelse og internet forbindelse via min mobil er at min offentlig IP fra YouSee er stemplet som anonymous proxy af det amerikanske firma MaxMind. Det blev den efter jeg i tre dage havde haft et Tor Relay Node kørende fra min YouSee internetforbindelse.

YouSee internetforbindelse (IP anonymous proxy, login error):

skype-yousee-maxmind

TDC mobiltelefon internetforbindelse (IP not anonymous proxy, not login error):

skype-tdc-mobil-maxmind

Du kan tjekke om din offentlige IP adresse (www.minip.dk) er stemplet som anonymous proxy ved at gå ind på MaxMinds hjemmeside og indtast din offentlige IP adresse i felt ud for Try our GeoIP2 Precision service demo.

maxmind

Ekstra test på min Android mobiltelefon. Til venstre benytter min telefon mobil internet og Skype er online. Til højre benytter min telefon YouSee internet og er offline.

skype-mobiltlf-2skype-mobiltlf-1

 

This entry was posted in Alt det andet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.