Dette er set fra it supporterens computer. I vinduet ses skærmbillede fra den computer der udføres support på, hvor startmenu netop er blevet åbnet. I baggrunden ses skrivebordet på den computer hvorfra it supportenen arbejder.

 

Du kan læse meget mere om TeamViewers måde at fungere på samt sikkerhed på deres hjemmeside www.teamviewer.com.

 
 

It support "over nettet"

 

Fjernsupport - ofte omtalt som remote desktop eller fjernsupport - betyder at it supporteren på sin egen computer får vist din computers skærmbillede i et vindue og kan bruge sit tastatur og sin mus til at styre din computer. Det betyder at it supporteren over afstand kan arbejde med din computer, som om it supporteren sad på din stol foran din computer.

 

It på jobbet benytter TeamViewer som værktøj til at yde dig it support "over nettet". TeamViewer arbejder med en it support session. Det betyder at du hver gang der startes en session skal oplyse en unik engangskode for at it supporteren får adgang til din computer.

 

En session består af tre trin: Start - Support - Stop. Og den sættes kun i gang, hvis du åbner TeamViewer og oplyser din computers unikke ID og en unik engangskode.